Jump to content

AdriaNNN

Administrator
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beton Ce rimează cu racheta?
 2. MODEL ★ Nick: ★ Varsta: ★ Ore Jucate (Linck GT): ★ Ai citit regulamentul?: REGULAMENT Pentru a putea face o cerere de "slot" aveti nevoie de minim 5 ore pe server! Titlu topic-ului trebuie sa fie: [Cerere Slot] Nick-ul de pe server.
 3. Dupa cum spune si titlul, fiecare trebuie sa puna o intrebare * Ce rimeaza cu .... ? * Exemplu: Ce rimeaza cu casa? Raspuns: Masa Incep eu: Ce rimeaza cu Portocala ?
 4. In acest joc vom numara de la 1 la 10 si cine ajunge la 10 este KinG / QueeN. Si tot asa! Incep eu: 1
 5. Acest joc e simplu. Un membru scrie cuvantul' "masina", iar celalalt membru trebuie sa faca un cuvant din ultimele doua litere "masina". Si tot asa! Incep eu: Server
 6. AdriaNNN

  [Model] Harti

  MODEL: Nume Harta: Harta tip(zombie,bb,classic,etc): Locuri: Download: Imagini(obligatoriu): REGULAMENT: -Nerespectarea modelului duce la stergerea topicului. -Imaginile sunt obligatorii,si se pun pe imgur.com -Aveti voie sa postati 5 harti pe zi/24 de ore! -La "mod de instalare" nu stergeti nimic lasati dupa model. Titlul trebuie sa fie [HARTA] "nume harta"
 7. AdriaNNN

  [Model] Skins

  MODEL: Numele Skin-ului: Autorul: Imagini: Link de descarcare: Mod de instalare: REGULAMENT: Nu aveti voie sa lasati comentarii sau sa faceti dublu post (POST-HUNT=WARN) Aveti voie sa postati 5 skin-uri pe zi/24 de ore! Titlul trebuie sa fie [SKIN] "nume skin "
 8. AdriaNNN

  [Model] Configs

  MODEL: Nume Config: Descriere: Link de descarcare: Alte informatii: REGULAMENT: -Titlul trebuie sa fie [Config] nume -Aveti voie sa postati 5 config-uri pe zi/24 de ore. -Nerespectarea modelului duce la stergerea topicului.
 9. AdriaNNN

  [Model] Plugins

  MODEL: Nume Plugin: Descriere: Descarcare: Cvaruri: Comenzi administrative: Mod de instalare: REGULAMENT: Comentarile nu sunt permise.(post-hunt=warn) Nu aveti voie sa faceti dublu post (post-hunt=warn) Aveti voie sa postati 3 plugin-uri pe zi/24 de ore! Titlul trebuie sa fie [Plugin] "nume "
 10. AdriaNNN

  [Model] Addons

  MODEL: Tip: Autor: Descriere: Imagini: Plugin-uri: Donwload: REGULAMENT: -Comentarile nu sunt permise(warn). -Nu aveti voie sa dati dublu post (post-hunt). -Aveti voie sa postati 5 addons-uri pe zi/24 de ore! -Cele mai importante addons-uri vor fi puse in PIN de catre mine! Plugi-urile trebuie adaugate in
 11. MODEL: ★ Nume tutorial: ★ Descriere: ★ Cu ce ajuta acest tutorial: ★ Esti constient ca tutorialul trebuie facut de tine?: ★ Experiență amx: REGULAMENT: Se respecta regulamentul general al forumului. Inainte de a posta un tutorial ,folositi functia 'Search' pentru a verifica daca nu a mai fost postat de altcineva. Titlul trebuie sa fie de genul "[Tutorial] "nume tutorial"" .Atentie ! cine nu foloseste acest tip de titlu va avea topicul mutat la arhiva si va si sanctionat cu warn incepand de la a 2-a abatere de acest tip. Subiectele din aceasta sectiune au caracter informativ, drep urmare nu postati decat daca aveti o problema/nelamurire legata de aceasta. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: misto ,imi place, super, etc. vor aduce dupa sine un warn! Aveti voie sa postati maxim 3 tutoriale pe zi/24 de ore! Toate tutorialele vor trebui postate in subiecte separate!!

Board Life Status


Board startup date: December 02, 2020 01:32:36
×
×
 • Create New...